Общи условия

Политика за настаняване 
•    Настаняване след 14:00часа.
•    Освобождаване до 12:00часа.
•    Ранно настаняване или късно напускане е възможно при налични свободни стаи, с доплащане по 20.00 лв. на час.
•    Освобождаването на стаята е след заплащане на всички ползвани и начислени допълнителни услуги от хотела.

Политика за настаняване и таксуване на деца
•    Дете от 0 до 1,99 години се настанява безплатно. При наличност се предоставят безплатно детски креватчета. 
•    Деца от 1,99 до 11,99 години, настанени на редовно или допълнително легло се настаняват на цена от 30.00лв. на вечер.
Деца над 11,99 години заплащат цена за възрастен на допълнително легло.
Възрастен на допълнително легло се настанява на цена от 40.00лв. на вечер.

Политика за домашни любимци:
В хотел „Абразо“ не е разрешено настаняване в хотелските стаи с домашен любимец, изключение правят кучета водачи.

Политика за възстановяване на причинени щети:
Хотел „Абразо“ си запазва правото да таксува гостите за разходите за вреди и щети, причинени съзнателно или по непредпазливост, включително услуги за почистване, причинени умишлено, по небрежност или непредпазливост на госта към хотелската собственост. Гостите ще бъдат държани отговорени за всяка загуба или повреда на имущество на хотела, причинени от самите тях, техни гости или всяко лице, за което те са отговорни.
Ако щетите се констатират, след като гостът вече е напуснал, хотелът си запазва правото да удържи такса от кредитната карта на госта или да изпрати фактура за дължимата сумата по ремонта.

Политика за пушене:
В съответствие с българското законодателство, хотел „Абразо“ спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи, коридори и подземен гараж. Всяко доказателство за пушене в хотелската стая ще доведе до начисляване на глоба от 100 лева по сметката на госта.
Пушенето в хотела или в стаите е забранено. Хотела има тераса с изход от Лоби Бара, предвидена за пушачите. Ако решите да пушите в хотела, ще бъдем принудени да приложим такса от 100 лв. / € 50, такса за дълбоко почистване.

Сигурност:
Хотел “Абразо” е оборудван със система за видеонаблюдение, която обхваща публичните зони и подземен гараж.
Персонално кодирана магнитна карта за престоя на гостите.
Безплатен сейф за съхранение на ценности във всички помещения.
Хотелът не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати вещи/пари, както в стаите, така и в общите части на хотела.
При намерени вещи, хотелът се задължава да се свърже с госта и да изпрати загубената/забравена вещ за сметка на собственика. Вещи, не заявени като загубени и забравени, в рамките на 30 (тридесет) дни, след напускането от хотела, няма да бъдат съхранявани.